Cioloș nu crede în varianta unui guvern PSD-PNL

0

Prim-ministrul Dacian Cioloş a afirmat, într-un interviu acordat pentru Antena 3, că se simte mai puţin apropiat de programul PSD şi s-a arătat rezervat faţă de posibilitatea unui guvern de largă coaliţie, PNL-PSD, invocând faptul că USL nu a rezistat.

„Nu e vorba doar de ideologie, contează să îţi asumi anumite principii. Dacă oamenii politici vor să aibă încrederea oamenilor trebuie să îşi asume ceea ce spun. Acea platformă nu este pentru a arăta anumite principii, ci a pune acele principii în practică. Există oameni cu care se poate lucra şi în PSD, dar eu am simţit o apropiere mai puţin faţă de ce îşi propune PSD să facă. Cu PNL am mai avut ocazia să lucrez, am fost şi ministru într-un guvern PNL”, a declarat Dacian Cioloş, notează News.ro.

Întrebat dacă vede viabil un viitor guvern PNL-PSD în condiţiile în care cele două partide au colaborat anterior în cadrul USL, Cioloş a răspuns: ”A existat USL şi care a fost rezultatul?Cred că e important să se limpezească apele în România şi partidele să-şi asume lucrurile pe care le pot face”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.