Liberalii exclud o alianță la guvernare cu PMP!

Share:

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu a afirmat că liberalii ar prefera să rămână în opoziţie decât să invite PMP la guvernare pentru a obţine majoritatea parlamentară după alegerile din 11 decembrie.

Alina Gorghiu a spus că partidul condus de Traian Băsescu, PMP, nu este luat în calcul de către liberali pentru o eventuală alianţă la guvernare. ”Nu vom face nicio alianţă postelectorală cu PMP. Mai degrabă ar rămâne colegii mei în opoziţie decât să facă un pact cu diavolul”, a spus Alina Gorghiu, potrivit News.ro.

De altfel, preşedintele PNL consideră că PMP nu va intra în Parlament, în aceeaşi situaţie urmând să fie şi ALDE. În plus, ea a amintit că majoritatea alianţelor făcute de PMP în consiliile judeţene sunt cu PSD. Un alt partid cu care Gorghiu a exclus o alianţă la guvernare este PSD.

Alina Gorghiu a imputat partidului lui Traian Băsescu, încă din luna iulie, faptul că a decis să colaboreze cu social-democraţii în administraţia locală. În replică, Băsescu a acuzat-o pe Gorghiu că refuzul liberalilor de a discuta cu PMP a făcut ca PNL să piardă majoritatea în câteva consilii judeţene.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.