Romsilva, prezentă cu două standuri la târgul INDAGRA

0

 Regia Națională a Pădurilor – Romsilva participă la cea de-a 21-a ediție a INDAGRA, cel mai mare târg de produse și echipamente în domeniul agriculturii din România, organizat la Romexpo, între 2 și 6 noiembrie.

Romsilva este prezentă cu două standuri la INDAGRA, unul destinat produselor comerciale, precum păstrăvi, fazani, fructe de pădure, plante medicinale, carne de vânat sau puieților ornamentali, și altul dedicat cailor de rasă, Regia Națională a Pădurilor gestionând, prin cele 12 herghelii și alte facilități, patrimoniul genetic în domeniul cabalinelor de rasă.

Regia administrează 35 de păstrăvării, în care produce anual peste 500 de tone de păstrăv, și trei fazanerii, având disponibili pentru vânzare anual peste 25 de mii de fazani. În plus, Romsilva produce anual în jur de 1,5 milioane de puieți ornamentali, din circa două sute de specii și varietăți.

”Participarea Romsilva la târgul INDAGRA este una consistentă și nu este una întâmplătoare. Regia are ca obiectiv sporirea veniturilor și extinderea vânzării mai multor produse nelemnoase, inclusiv cele cu care ne prezentăm la această ediție în fața potențialilor clienți. Avem multe păstrăvării, fazanerii, pepiniere și recoltăm cantități mari de fructe de pădure și acestea au un mare potențial pentru creșterea vânzărilor și, implicit, a veniturilor” a declarat Ciprian Dragoș Pahonțu, directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva în prima zi a târgului.

romsilva-2

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.