Accident teribil în Capitală. Doi bărbați, grav răniți!

0

Accident cumplit, joi-noapte, în Capitală. Doi bărbaţi au ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

Un accident s-a produs, joi-noapte pe bulevardul Ghencea din Capitală. Maşina în care se aflau trei bărbaţi a lovit puternic un copac, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, potrivit România TV. Autoturismul s-a rotit de câteva ori şi a rămas în mijlocul şoselei.

„La faţa locului am găsit o persoană încarcerată, o persoană căzută din maşină şi încă o persoană lângă autoturism. S-a lucrat pentru descarcerarea unei singure victime”, a declarat unul dintre salvatori.

Din spusele martorilor, autoturismul circula cu o viteză de peste 150 de kilometri pe oră. În urma impactului, unul dintre pasagerii de pe scaunele din faţă a fost aruncat şi a rămas prins sub copacul lovit de maşină.

Bărbatul care a fost prins între fiarele maşinii şi cel care a fost aruncat din autoturism au fost transportaţi la Spitalul Municipal, însă medicii nu le dau şanse mari de supravieţuire. Un alt tânăr de 18 ani a ajuns la Spitalul Floreasca.

Un alt accident a avut loc în cartierul Colentina din Capitală. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns pe trotuar. Tânăra nu a fost însă rănită grav.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.