Sărbătoare la PMP. Băsescu împlinește 65 de ani!

Share:

Fostul preşedinte Traian Băsescu împlineşte vineri, 4 noiembrie, 65 de ani. Acesta nu a anunţat deocamdată cum îşi va sărbători ziua de naştere. Aniversarea sa vine la doar o zi după ce a depus jurământul ca cetăţean moldovean.

În anii precedenţi, Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere alături de familie, s-a întâlnit cu apropiaţi din mediul politic sau a avut program public.

Aniversarea lui Traian Băsescu vine la doar o zi după ce fostul şef de stat a depus jurământul ca cetăţean moldovean. Ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, i-a urat lui Traian Băsescu „La mulţi ani!”, multă sănătate şi „mari realizări în continuare pentru beneficiul ambelor ţări”.

„Sunt mândru că mi-am îndeplinit visul de a avea cetăţenie valabilă pe tot teritoriul de la frontiera de Vest până la Nistru şi puţin dincolo de Nistru. Un moment pe care eu şi Maria nu o să îl uităm niciodată, un moment de care fiicele mele sunt mândre, un moment de povestit nepoţilor”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au primit cetăţenia moldovenească printr-un decret semnat în 9 iunie de către preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Cererea de obţinere a cetăţeniei Republicii Moldova a fost depusă de către fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi soţia sa, la data de 10 martie 2016.

Traian Băsescu s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.