Vești bune despre starea de sănătate a lui Schumacher

0

Ross Brawn, fostul director tehnic al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat, joi, într-un interviu acordat pentru BBC, că starea de sănătate a fostului pilot german Michael Schumacher arată „semne încurajatoare”.

Ross Brawn a dat veşti noi despre starea lui Michael Schumacher şi din fericire, de această dată acestea sunt foarte bune, în condiţiile în care în ultima perioadă presa din Vest a făcut o serie de speculaţii.

„Sunt semne încurajatoare în ceea ce priveşte starea lui Michael. Ne rugăm zi de zi să vedem asemenea ameliorări. S-a scris mult pe marginea acestui subiect în ultimele luni şi pot să vă spun că cele mai multe dintre ştiri nu aveau un fundament real. Sperăm ca în fiecare zi să vedem progrese în ceea ce îl priveşte”, a spus Brawn, citat de BBC.

Pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial de Formula 1, pe atunci în vârstă de 45 de ani, s-a accidentat grav la cap în urma unei căzături la schi, la Meribel (în Alpii francezi), care l-a ţinut într-o comă profundă timp de multe luni.

Tratat timp de cinci luni la spitalul din Grenoble, apoi la Lausanne, Schumacher îşi continuă convalescenţa la Gland, în Elveţia, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.