Femeie, găsită înecată în Dîmbovița

0

Incident tragic luni dimineaţă în Capitală. O femeie a fost găsită înecată în Dâmboviţa. Trupul acesteia a fost scos de scafandri din apă. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze zeci de minute, însă a fost în zadar.

O femeie încă neidentificată, de aproximativ 50 de ani, a fost găsită, luni dimineaţă, plutind pe râul Dâmboviţa, în zona Târgului Vitan din Bucureşti, fiind făcute manevre de resuscitare de echipajul SMURD însă fără rezultat, relatează Romaniatv.net.

Un trecător a observat, luni dimineaţă, în jurul orei 4.00, că femeia plutea pe râul Dâmboviţa, îmbrăcată şi cu faţa în jos.

El a sunat la 112, iar echipajele ISU – SMURD au reuşit să o scoată din apă.

Femeia era însă în stop cadrio-respirator şi suferise un şoc hipotermic sever, au spus cadrele medicale la faţa locului.

Potrivit news.ro, după aproximativ 45 de minute de manevre de resuscitare, semnele vitale încă nu au revenit, aşa că femeia fost declarată decedată. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla identitatea femeii şi dacă este vorba despre o sinucidere, o cădere accidentală sau a fost victima unei infracţiuni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.