Ilie Năstase, prieten la cataramă cu Trump

0

Ilie Năstase (70 de ani) l-a cunoscut pe Donald Trump acum 20 de ani, în perioada în care locuia la New York. Cei doi au jucat tenis de mai multe ori şi au devenit prieteni.

 „Să ştii că a câştigat ăla mai şmecher, mai bogat, ăla cu un discurs mai colorat (…) E bine şi pentru noi. Pentru că îl va schimba, sper eu, cât mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Asta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede”, a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

Ilie Năstase a povestit cum s-a apropiat de Donald Trump: „La New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. (…) Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. îmi arăta cât de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat”.

Întrebat cum o să i se adreseze noul preşedinte al SUA, Ilie Năstase a răspuns sec: „Donald, Donald! Doar nu o să-i zic domnule preşedinte? Şi el îmi zicea Nasty, Nasty, Nasty… Donald, Donald!”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.