Agerpres, premiu de excelență

Share:

Agenția Națională de Presă AGERPRES a fost premiată, joi seara, în cadrul ediției de toamna-iarnă a Festivalului Internațional Kasta Morrely Fashion Week, eveniment care se desfășoară în perioada 10-12 noiembrie la Iași.

În cadrul celei de-a treia ediții a Galei premiilor în industriile creative — CREATIVE INDUSTRIES AWARDSŽ, care a avut loc joi seara în cadrul Festivalului Internațional Kasta Morrely Fashion Week, AGERPRES a primit „Premiul de Excelență pentru Profesionalism constant și Etică jurnalistică”.

Având ca principiu recunoașterea publică a valorilor autentice din industriile creative, în cadrul galei CREATIVE INDUSTRIES AWARDSŽ au mai fost acordate premii de excelență celor de la Strarom, la categoria „Producție Publicitară”.

Alte premii de excelență au fost acordate, în cadrul categoriei „Producție tipografică” — celor de la Colos Grup, firmei Giorgio Graesan la categoria Design Interior, precum și centrului de evenimente Agora.

Potrivit organizatorilor, Creative Industries Awards este prima gală de acest fel din lume, marcă înregistrată a brandului Kasta Morrely, în care sunt premiate atât marile valori din zona designului vestimentar, cât și valori tinere care prin talentul pe care îl demonstrează prezintă un real potențial de performanță viitoare în industriile creative. De la prima ediție din anul 2014, Creative Industries Awards s-a bucurat de prezența la Iași a câștigătorilor din opt state și două continente: Asia și Europa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.