Dezvăluiri-șocante despre călăul din Galați

0

Bărbatul din Galaţi care şi-a decapitat mama după care i-a pus capul pe gard şi-a recunoscut fapta. Nici nu a făcut contestaţie la decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile. Înainte de a face dezvăluiri în faţa procurorilor, călăul a mărturisit gestul cutremurător în Biserică.

Cu un sânge rece regăsit la cei mai mari criminali ai ţării, un bărbat i-a tăiat capul mamei sale, după care l-a aşezat pe gardul casei. A intrat apoi în Biserica din apropiere şi i-a spus preotului că vrea să-i vorbească: „Am tăiat un porc care avea pe Satana în el!”, a declarat călăul. A aşteptat apoi în biserică să vină poliţiştii să îl încătuşeze.

„Ne-am sculat şi am văzut capul pe stâpul ăsta şi după aia am fugit înăuntru. Mi-a fost frică, nici n-am putut să dorm azi-noapte din cauza asta. Spunea că vede în faţă, vrea să omoare Satana”

Deşi calm în timpul anchetei, monstrul a devenit violent cand a fost dus în faţa magistraţilor şi a fost nevoie de ajutorul trupelor speciale. Bărbatul este cercetat în arest preventiv pentru omor calificat prin cruzimi, şi riscă închisoarea pe viaţă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.