Expoziții la Muzeul Național de Artă Contemporană

0

Muzeul Național de Artă Contemporană a vernisat joi, la sediul de la Palatul Parlamentului, o serie de șapte expoziții, în prezența lui Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la București.

„Noi avem un eveniment similar de două ori pe an, în luna aprilie și în luna noiembrie. Din 2014 am decis că vom coopera în felul acesta pentru a avea un public cât mai bogat și cât mai divers în momentul în care lansăm expozițiile și în același timp pentru a marca schimbarea sezonului și pentru a deschide porțile muzeului pentru un nou ciclu de vizitare”, a declarat Călin Dan, directorul Muzeului Național de Artă Contemporană, informează Agerpres.

Cele șapte expoziții repartizate pe patru etaje sunt „Efemeristul. O retrospectivă Mihai Olos”, curator Călin Dan, la etajul I, „Triaj”, coordonator MNAC Irina Radu, la parter, „Nistor Coita. Retrospectivă”, curator Ruxandra Demetrescu, la etajul II, „Oliver Ressler. Proprietatea e furt”, curator Adriana Oprea, la etajul 3, „Totul e regizat”, artiști Ioana Păun și Cătălin Rulea, curator Alexandru Bălășescu, la etajul 3, „Amintiri din adâncurile Mării Thetis. Mihuț Boșcu Kafchin”, concepție și curatoriat Diana Marincu, la etajul 4, și „Cele mai frumoase cărți din România”, curator Anca Verona Mihuleț, la parter.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.