Zucchero, concert incendiar la Cluj-Napoca

Share:

Cântărețul italian Zucchero a ajuns vineri seară la Cluj-Napoca, unde a susținut, sâmbătă, un concert, el fiind în acest oraș pentru prima dată.

Artistul a declarat că este încântat să vadă locuri noi și că acceptă cu bucurie să concerteze în orașe sau țări pe care nu le-a văzut, ajungând astfel în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei.

‘Sunt un nomad al muzicii. Îmi place să merg în locuri în care nu am mai fost. De exemplu aici, la Cluj, sunt pentru prima dată. Când am primit invitația de a face acest concert am fost foarte bucuros să accept. De mulți ani fac turnee și am călătorit în toată lumea și am cântat în locuri imprevizibile — Armenia, Tahiti, Noua Caledonie, Mauritius, Insulele Reunion, Turcia, Maroc, Libia, Tunisia, Algeria, multe țări în care marile turnee nu ajung. (…) Despre Cluj știu că este un oraș frumos, plin de tineri și cunoscut pentru viața tinerească’, a spus Zucchero, într-o conferință de presă organizată după aterizarea avionului.

Referitor la concert el a cântat cu una dintre cele mai bune formații cu care a cântat în cariera sa.

‘Este un concert de aproape 3 ore, cu cea mai bună formație pe care cred că am avut-o până acum, cu muzicieni care vin din SUA, iar câțiva sunt italieni. Concertele de aici fac parte din prima parte a turneului. O să fie multe melodii de pe albumul ‘Black Cat’ și alte melodii din creația mea pe care publicul le cunoaște foarte bine’, a spus artistul, înaintea concertului.

El a povestit și despre noul album la care lucrează în prezent, care va conține 12 melodii care au fost scrise cu trei producători care fac parte din cei zece cei mai buni producători din lume. Aceștia sunt oameni care au lucrat cu Rolling Stones, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Led Zeppelin sau Elton John. Cântărețul a precizat că tocmai a făcut, pentru acest nou album, două înregistrări, la Los Angeles și la New Orleans.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.