Scandal la națională. Torje a vrut să-l bată pe Florin Andone!

Share:

Gabriel Torje a fost practic exclus din lot de selecţionerul Christoph Daum după meciul din septembrie, cu Muntenegru, după ce a sărit să-l bată pe Florin Andone.

Incidentul s-a întâmplat înaintea partidei cu Muntenegru, prima din calificările pentru CM 2018, potrivit Digi Sport. „Gabi este un băiat senzaţional. Câtă vreme joacă, e un om de bază al grupului, cu personalitate şi iniţiativă, dar dacă stă rezervă nu te mai înţelegi cu el. Nimic nu-i convine şi crează o atmosferă neplăcută”, a spus pentru sursa citată o persoană care îl cunoaşte bine pe jucător.

Torje ar fi făcut în mai multe rânduri comentarii urâte la antrenamentele naţionalei şi, mai grav, el a sărit la bătaie la Florin Andone. Potrivit sursei citate, la lot se ştie că Torje nu va mai fi convocat sub mandatul lui Daum.

După meciul cu Polonia s-a vehiculat varianta că un alt jucător al echipei naţionale s-a declarat dezamăgit că nu e folosit şi a solicitat să fie lăsat să plece la club înaintea meciului cu Rusia. Este vorba de Alex Maxim, unul dintre cei 10 fotbalişti care au părăsit lotul după partida oficială cu Polonia şi s-au întors la echipele de club.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.