Un nou accident în lanț pe A2. 17 mașini, implicate!

Share:

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 autoturisme a avut loc miercuri dimineaţă, pe A2 la ieşirea către centura Capitalei. Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din această cauză, circulaţia rutieră a fost deviată. Alte două accidente au avut loc pe autostrada Bucureşti – Constanţa, la km 10 şi la km. 54.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române că, din cauza mai multor accidente produse pe A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră a fost deviată de către poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei din sensul giratoriu de pe Bulevardul Theodor Pallady, pe şoseaua Libertăţii (Zona Căţelu), către DN Centura Bucureşti, cu intrare pe A2 pe breteaua autostrăzii (kilometrul 11+800).

 Un accident în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri pe A2, la km 21, pe sensul de mers către Constanța, informează Biroul de Presă al ISU București – Ilfov.

Potrivit sursei citate, din accident au rezultat două victime — una a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca, iar a doua cu ambulanța la Spitalul Pantelimon, ambele fiind conștiente.

Conform ISU, zece persoane sunt evaluate medical, două urmând să fie transportate la spital. De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru descarcerare.

Pe A2 au avut loc trei accidente: unul la ieşirea spre centura Capitalei, unul la km 10 şi un altul la km 54 al autostrăzii.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs „din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei”.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în urma accidentelor au fost rănite 22 de persoane.

El a precizat că dintre acestea patru sunt transportate cu ambulanţe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe, unul are fracturi la mâini.

În urmă cu 10 zile pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.