Dezvăluiri: Plan de asasinare a lui Emil Constantinescu!

0

Fosta jurnalistă Laura Ganea face o dezvăluire uluitoare în cartea sa ”Prețul demnității. O istorie altfel”, în care prezintă culisele celor patru ani în care Emil Constantinescu a fost președintele României.

În perioada respectivă ar fi existat un plan de asasinare a șefului statului, Emil Constantinescu, complot despre care ar fi știut Dan Iosif și Ion Iliescu, potrivit DC News.

”La ora 18:30 este convocat Consiliul Suprem de Apărare al Ţării, unde se va discuta despre instituirea stării de urgenţă. Raportul SRI conţine şi transcrierea unei conversaţii telefonice dintre Dan Iosif şi Ion Iliescu.

DAN IOSIF: Domnule Preşedinte, totul este pregătit, lunetistul tocmit pentru Constantinescu va acţiona când minerii ajung la Bucureşti

ION ILIESCU: Dane, să nu faci o asemenea prostie!”, se arată în cartea care se lansează joi în cadrul Târgului de carte ”Gaudeamus”.

În ceea ce-l privește pe Dan Iosif, Emil Constantinescu a precizat că era „mai puţin demn de laudă comportamentul său în ipostaza de consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu. Personalul auxiliar al palatului Cotroceni era terorizat de apariţiile sale brutale, în haină lungă de piele, cu un pistol iţit în buzunarul său drept. Tot de atunci datau şi legăturile lui cu lumea interlopă, pentru care era monitorizat de SRI”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.