Băsescu o atacă dur pe Kovesi în scandalul plagiatului

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa şefei DNA. Traian Băsescu consideră că Laura Codruţa Kovesi a plagiat în teza de doctorat.

„Nimeni nu are curaj să îi analizeze teza. O spun cu toată responsabilitatea. Din ce spune Universitatea de Vest înseamna ca e doar parţial însarcinata, urmand sa vedem mai tarziu daca e fetiţă sau băiat. E cutremur în România democratica, nu se gasesc profesori universitari sa aiba curaj sa analizeze plagiatul Codrutei Kovesi, cand ea are curaj sa aresteze pe oricine. Eu nu sunt specialist. Kovesi a plagiat. Este o plagiatoare de 2 bani care s-a impopotonat cu un titlu pe care nu il merita. Problema nu este ea, problema e ca a raspandit atata spaima, incat nimeni nu are curaj sa ii spuna ca a plagiat si ca e ca si Oprea, Toba şi Ponta, o plagiatoare”, a răbufnit la România TV Traian Băsescu.

Această femeie a înspăimântat o societate întreagă. Profesorilor le este frică de faptul că li se poate înscena ceva. Kovesi nu putea ajunge aici fara sprijinul lui Coldea, a mai punctat Băsescu.

Această femeie a băgat groaza în oricine. „Am ajuns într-o nebunie a femeii de a baga toata lumea in puscarie pentru propria glorie. Pe mine mă îngrozeşte faptul ca niciun profesor nu a facut parte din Comisia de analiza a plagiatului. Eu vă dau scris că dacă eram presedinte în funcţie şi eram suspect de pagiat erau sute de profi dispuşi să fie în comisie, dar la femeia asta nu se găsesc trei profi. Este limita maxima la ce poate imagina cineva într-o societate democratică. Aceasta femeie a bagat groaza în oricine. Aduceti aminte cum l-a ridicat pe Greblă de la CCR pentru că generalul Coldea i-a dat ordin că l-a deranjat. Este inadmisibil”, a mai spus fostul preşedinte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.