Victor Becali nu va fi eliberat condiționat

Tribunalul Constanţa a respins, luni, cererea de eliberare condiţionată înaintată de Victor Becali. Decizia instanţei este definitivă.

Victor Becali a fost condamnat definitiv pe 4 martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în DOSARUL TRANSFERURILOR.

Victor Becali mai este judecat într-un lat dosar, pentru dare de mită, alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, în care cei trei sunt acuzaţi că i-ar fi dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, care i-a achitat în DOSARUL TRANSFERURILOR.

Pe 17 noiembrie, lui Victor Becali i-a fost respinsă cererea de eliberare condiţionată. Victor Becali nu s-a reeducat după gratii şi mai are de aşteptat până la eliberare. Potrivit România TV, aceasta este concluzia magistraţilor care au respins cererea fostului impresar de a ieşi mai repede din închisoare. Victor Becali chiar a fost sancţionat după gratii, notează judecătorii în motivare.

În motivarea lor judecătorii au considerat că Victor Becali a stat o perioadă prea scurtă în spatele gratiilor, din condamnarea de patru ani şi opt luni de închisoare, primită în martie 2014, în Dosarul Transferurilor.

În total, în această perioadă, prin muncă Victor Becali a câştigat 185 de zile, însă acestea nu au fost suficiente pentru a fi eliberat. O decizie definitivă a judecătorilor în privinţa eliberării condiţionate a lui Victor Becali va fi luată săptămâna viitoare. De subliniat însă că nici măcar Comisia de la Penitenciarul Poarta Albă nu a fost de acord cu eliberarea lui Victor Becali.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.