Băsescu, dat în judecată de Remeș

0

Fostul ministru Decebal Traian Remeş, condamnat în dosarul „Caltaboşul”, a lansat la România TV un atac dur la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu.

Decebal Traian Remeş îl numeşte pe Traian Băsescu „potaie măruntă” şi spune despre acesta că minte şi când respiră. Mai mult, fostul ministru îl consideră unul din oamenii care au stat în spatele dosarului său. Decebal Traian Remeş a anunţat că îl dă în judecată pe Băsescu.

„Aseara s-a dat mare de tot ca va face dezvaluri despre Livia Stanciu, dar în seara asta a fost o potaie marunta. Nu pot face nimic fara Toader. E un mincinos, minte rar intr-adevar numai in ritmul in care respira si ii bate inima. Îl dau pe Băsescu in judecata si cer sa vina sa arata unde e plicul. Probabil vedea prin ceaţa de bautura când a vorbit de mine”.

Penitenciarul din Baia Mare trebuie să îi plătească fostului ministru Decebal Traian Remeş daune morale de 16.000 de lei, pentru condiţiile inumane în care a stat după gratii. Remeş a fost închis un an, din cei trei la care a fost condamnat în dosarul „Caltaboşul”.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş, a câştigat definitiv la Înalta Curte şi procesul prin care a cerut despăgubiri de la TVR şi DNA pentru divulgarea, în 2007, a probelor din dosarul „Caltaboşul”. Potrivit încheierii de sedinţă de la Înalta Curte, Remeş va trebui să primească 15.000 de lei despăgubiri de la TVR, DNA şi Rodica Culcer, la acel moment şefa ştirilor TVR.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.