Pesediștii promit reducerea TVA la 18%

Share:

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, spune că varianta partidului este de reducere a TVA-ului de la 20 la 18% în 2018 şi nu reducerea la 19% din 2017.

”TVA-ul va fi redus de la 20% la 18% în 2018. Reducerea cu un punct procentual, de la 20% la 19% în 2017 nu are niciun efect, nu o va simţi niciun agent economic. Cu două puncte procentuale, da”, relatează Romaniatv.net.

El a menţionat că mai sunt şi alte reduceri la TVA propuse de PSD, de exemplu TVA 0 la inputurile care din în agricultură şi TVA 0 la locuinţe.

”TVA-ul 0 la locuinţe va stimula construcţia de locuinţe în România, va crea un acces pentru tineri în mod special la cumpărarea de locuinţe, pentru că preţul acestora va scădea. Din moment ce pe mine, constructor, mă costă mai puţin prin TVA 0, o să scad preţul la locuinţe”.

Liderul PSD afirmă că programul ”Prima Casă” va fi susţinut în continuare: Nu avem un termen la care să fie oprit. Este un program care dă acces românilor să poată să îşi achiziţioneze o casă. Este un program care stimulează construcţia de locuinţe, a declarat Dragnea la ZF. PSD conduce în sondaje, dar întrebarea tuturor este dacă împreună cu ALDE va câştiga majoritatea pentru a forma noul guvern.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.