Scandal uriaș între Dragomir și Ioanițoaia

Share:

Ovidiu Ioaniţoaia demontează dezvăluirile făcute de Dumitru Dragomir în cartea autobiografică. „Capitolele care mă privesc conţin, din păcate, un şir nesfârşit de născociri şi chiar de jigniri”, scrie Ovidiu Ioaniţoaia.

Ovidiu Ioaniţoaia face însă, la rândul lui, dezvăluiri incredibile şi povesteşte cum Dumitru Dragomir a încercat să-l mituiască cu o geantă plină cu bani. Dragomir spune că Ioaniţoaia şi Tolontan i-ar fi cerut zeci de mii de dolari şi câte o maşină pentru a nu demisiona de la Sportul Românesc, dar cei incriminaţi neagă în totalitate.

„Aici, cel poreclit Corleone chiar că e de plâns, de compătimit, deoarece atât chestia cu banii, cât şi cea cu maşinile reprezintă o diversiune. Mai mult decât o simplă invenţie, o manipulare. Gândiţi-vă, cum să-i ceri aşa sume, ba şi maşini, unuia care plătea salarii sub cota pieţii, uneori mizerabile, adesea foarte mici?!”, scrie Ioaniţoaia.

Directorul Gazetei Sporturilor continuă însă şi lansează o dezvăluire bombă: „Intrat în panică, m-a invitat la restaurantul Lido, unde a insistat să-mi dea 50.000 de dolari. Am martori că a deschis servieta diplomat şi mi-a arătat teancul cu bani zicând rămâi şi verzişorii sunt ai tăi, să-i cheltuieşti sănătos!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.