Udrea îl vrea pe Băsescu viitorul premier

0

Elena Udrea, candidata independentă la alegerile parlamentare, a declarat la RFI că şi-ar dori să voteze un Guvern cu Traian Băsescu prim-ministru. Ea susţine pe de altă parte că „sistemul” a vrut ca ea să fie prezentată în campanie „ca un simbol al politicienilor care au probleme penale”.

Elena Udrea a spus şi l-ar dori pe Traian Băsescu premier:

„Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea. Am condus Partidul Mişcarea Populară, în timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune şi la europarlamentare şi la prezidenţiale şi evident că mi-aş dori în calitate de parlamentar independent să votez un Guvern cu Traian Băsescu prim-ministru”, a declarat aceasta.

În ceea ce priveşte problemele sale cu justiţia, Elena Udrea a spus că cetăţenii au posibilitatea să aleagă pe cine doresc ei:

„Cetăţenii au posibilitatea să aleagă pe cine doresc să-i reprezinte în timpul unor alegeri. Pe de altă parte, sistemul asta a vrut, ca eu în timpul campaniei să fiu permanent prezentată ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toată ziua ba la DNA, ba la ÎCCJ. Problemele pe care eu le am în justiţie sau dosarul pe care eu îl am în justiţie trebuie să meargă mai departe, conform legilor din România şi judecat, desigur, în mod corect, nu la presiunea sistemului”, spune candidata independentă la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.