Un tramvai 41 a deraiat la Podul Ciurel

0

Un tramvai de pe linia 41 a deraiat, în jurul orei 22:20, la Podul Ciurel, pe Șoseaua Virtuții, iar circulația a fost blocată pe sensul spre Piața Presei Libere, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu.

„Un tramvai de pe linia 41, la Podul Ciurel, pe Șoseaua Virtuții, în sensul spre Piața Presei Libere, a deraiat cu unul dintre boghiuri. Din această cauză a fost blocată circulația, inclusiv traficul rutier pe un sens. Având în vedere că în zonă configurația este în curbă, echipele de intervenție au avut dificultate în a repune mai operativ tramvaiul pe șine. În prezent încă se lucrează, mai sunt tramvaie blocate pe sensul pe Piața Presei pentru că nu avem unde să le deviem. Tramvaiul nu a fost pus încă pe șine, dar ceea ce este mai important: nu sunt călători accidentați”, a precizat Tobescu.

Potrivit sursei citate, RATB a luat decizia de a înființa o linie navetă de autobuze pentru a prelua călătorii.

„Am insistat la Poliție pentru a lăsa să circule autobuzele liniei navetă pentru a putea prelua călătorii. De asemenea, s-a făcut o comisie operativă tehnică, ce se află la fața locului, care analizează cauzele producerii acestei deraieri”, a precizat Constantin Tobescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.