Nicușor Dan vede USR la guvernare

0

Principalul pericol pentru România îl reprezintă fenomenul corupției, care are ca efect întârzierea dezvoltării și perpetuarea sărăciei, a afirmat vineri, la Pitești, președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan.

„Principalul pericol pentru România este corupția, care generează întârziere de dezvoltare și sărăcie. (…) Fie că se referă la administrația publică, fie că se referă la educație, fie că se referă la sănătate, fie că se referă la mediul economic. (…) Pericolul este ca România să rămână în acea zonă gri de stat în tranziție, cu o justiție în tranziție, cu o economie în tranziție, în care investitorii, turiștii, se gândesc de două ori dacă să vină”, a declarat liderul USR, în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia sa, implicarea USR în viitoarea guvernare ar fi o garanție pentru continuarea eforturilor de eradicare a corupției.

„Eu cred că un guvern de patru ani, susținut de o majoritate din care USR face parte, poate în sfârșit să facă din România o țară occidentală”, a mai spus Nicușor Dan, citat de Agerpres.

Președintele USR a susținut o conferință de presă la Pitești, alături de candidații din Argeș ai formațiunii politice la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.