Adrian Mutu, copilot la raliuri

Share:

Debut spectaculos al lui Adi Mutu la raliuri. Dinamovistul a fost copilot la ATA Racing Show, competiţie automobilistică găzduită pentru al doilea an consecutiv de Academia Titi Aur. Mutu a recunoscut că îi plac senzaţiile tari şi că a avut emoţii în timpul cursei.

Adrian Mutu a fost copilot de raliuri pentru o jumătate de zi. A mers la un concurs de profesioniști, unde partner i-a fost pilotul Alexandru Filip. Directorul general al dinamoviștilor, Adi Mutu s-a aflat pentru prima oară într-o mașină de raliuri și a lipsit puţin ca el şi Alexandru Filip să câştige concursul.

„A fost bine, am ameţit puţin, dar a fost ok, imi place foarte mult. E prima data si nu cred ca as fi in stare sa conduc asa. A fost o experienta placuta”, a spus Mutu.

Mutu a prins gustul acestui sport şi nu exclude să mai repete experienţa, mai ales că e mare amator de adrenalină.

In finala la doua roti motrice (2WD), Vlad Cosma (Peugeot 208) l-a invins pe Alex Filip (Renault Ciol R3T). La Cupa Dacia, campion a fost clujeanul Norbert Maior. In competitia feminina s-a impus Vanessa Cadar (Suzuki Swift), iar la debutanti Dragos Popa (Dacia Logan).

Premiul pentru cel mai lung zbor dupa o saritoare la ATA Racing Show 2016, care a masurat 29 de metri, a fost adjudecat de Bogdan Marisca (Ford Fiesta R5).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.