Dorina Lazăr, despre proiectele Teatrului Odeon

0

Directoarea Teatrului Odeon, Dorina Lazăr, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că, după finalizarea lucrărilor de reabilitare, dorește să înscrie instituția teatrală în circuitul turistic al Bucureștiului.

„În clipa în care va fi gata, clădirea va arăta excepțional pentru că toate planurile și toate proiectele sunt realizate după documentele de la Academia Română. După restaurare, va arăta așa cum a făcut-o Grigore Cerchez acum o sută de ani. De altfel, îmi doresc să înscriu teatrul și în circuitul turistic al Bucureștiului”, a mărturisit Dorina Lazăr.

Potrivit acesteia, lucrările de reabilitarea vor fi finalizate spre sfârșitul stagiunii, nefiind afectată activitatea artistică.

Dorina Lazăr a vorbit, în interviu despre evenimentele care vor avea loc luni, 28 noiembrie, cu prilejul marcării a 70 de ani existență a Teatrului Odeon.

Ea a făcut mărturisiri și despre începuturile afirmării instituției teatrale, artiștii care s-au consacrat pe scena Odeonului, dar și despre provocările cu care teatrul s-a confruntat în evoluția sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.