Accident teribil în Botoșani. Un mort și patru răniți!

Accident grav petrecut în judeţul Botoşani, pe o ploaie torenţială. Un şofer a murit, iar patru oameni au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau s-au izbit violent pe şosea. La faţa locului a fost o desfăşurare impresionantă de forţe.

Un grav accident a avut loc în comuna Lebăda. Deocamdată nu se știe ce a dus la impactul teribil dintre cele două maşini, dar cert este că ploua torenţial, iar şoseaua era udă. Martorii au dat alarma la 112. La faţa locului au ajuns și pompierii, însă răniţii reușiseră să iasă singuri din maşinile lovite. Cinci oameni, printre care și un copil de doi ani, au fost duși la spital. Unul dintre șoferi a murit însă după câteva ore.

„Un impact foarte dur, aşa s-a şi transmis anunţul în punctul de comandă al Inspectoratului. Erau două maşini lovite frontal din care au rezultat 5 victime, toate rau scoase din maşină”, a declarat un pompier.

Potrivit România TV, traficul în zonă a fost blocat timp de o oră şi jumătate.

Clipe de groază au fost şi la ieşirea din Caracal. Un taximetrist de 53 de ani a murit pe loc după ce a intrat în altă maşină. Clientul său a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură. Şoferul din cealaltă maşină a fost rănit însă și a fost dus de urgență la spital.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.