Gorghiu apelează la expertiza „penalului Blaga”

0

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că sunt momente când apelează la expertiza fostului copreședinte al liberalilor, Vasile Blaga, pe subiecte de campanie electorală, subliniind că, deși acesta are probleme, nu înseamnă că nu poate vorbi cu el.

„Singurele audio-conferințe pe care le organizez sunt ale mele, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care țin de campania electorală, de organizare de evenimente și îl întreb lucruri pe care le cunoaște de atâția ani”, a spus Alina Gorghiu, întrebată dacă Vasile Blaga a participat la videoconferințele PNL, potrivit Agerpres.

La sfârşitul acestei săptămâni, PNL va organiza două mitinguri regionale, la Craiova și la Iași, unde partidul își va prezenta reformele principale din programul de guvernare.

„Eu nu știu de ce ar fi o problemă? Să nu credeți că domnul Blaga nu mai vorbește cu cei din partid. Faptul că există o diferență pe care lumea a sesizat-o, și anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrității și renunță la funcție, la toate calitățile din partid, asta nu înseamnă că nu poți să vorbești cu domnul respectiv”, a adăugat Gorghiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.