Negoiță, convins că va vinde Dinamo

0

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, că încearcă în continuare să vândă gruparea „alb-roşie” şi crede că va reuşi acest lucru.

Întrebat ce a discutat cu omul de afaceri indian Sanjeev Kumar, interesat să preia clubul Dinamo şi prezent la derbiul de pe Arena Naţională, Negoiţă a răspuns: „Sunt în discuţii, mă interesează să aduc parteneri sau, de ce nu, să dau pachetul majoritar. Nu e o chestiune simplă, dar eu cred că voi reuşi. Nu am discutat după meci”.

Negoiţă vrea ca suporterii să aibă încredere în antrenorul Ioan Andone, fiind convins că tehnicianul va reuşi să ducă echipa în cupele europene. „Îmi doresc ca şi suporterii să aibă încredere în Andone, aşa cum eu am încredere în el. E un antrenor cu experienţă, un antrenor cu un CV foarte bun, sunt convins că va face treabă bună în continuare şi să ajungem acolo unde ne dorim, în cupele europene”, a spus el.

Despre victoria din derbiul cu Steaua, Negoiţă a afirmat că acest succes este primul de când a preluat echipa Dinamo, reuşit pe Arena Naţională.

„Pe Arena Naţională, de când sunt eu, nu reuşisem să batem Steaua. Am avut o victorie în Ştefan cel Mare, în urmă cu un an. Important e că am obţinut trei puncte, am făcut un meci bun, avem o victorie în faţa Stelei, ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Ca de fiecare dată, galeria ne-a surprins, au fost la înălţime, sunt fericit pentru asta. Eu zic că şi în această seară şi echipa s-a ridicat la nivelul galeriei. Toţi jucătorii au evoluat foarte bine. Ei au bonusuri financiare în contracte, e un derbi care motivează de la sine, mă bucur că au dat totul ca să câştige acest meci, fără stimuletente financiare, pentru că ei sunt profesionişti”, a afirmat Negoiţă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.