Cioloș vrea să rămână ministru într-un guvern PNL-USR

Share:

Dacian Cioloş anunţă pe Facebook că este hotărât să se implice în continuare şi să construiască o guvernare „responsabilă, deschisă şi onestă” pentru următorii patru ani, dacă PNL şi USR vor reuşi să formeze o majoritate. Dacian Cioloş atrage atenţia că este nevoie de continuitate, pentru că paşii făcuţi în ultimul an „nu sunt ireversibili”.

Dacian Cioloş afirmă explicit, în postarea de pe Facebook, că acceptă să rămână prim-ministru într-un guvern format cu majoritatea PNL şi USR.

„Dincolo de reforme, Guvernul pe care îl conduc a început un alt mod de a guverna: sincer, onest, transparent, atât cu cheltuirea banului public cât și cu luarea deciziilor. Un mod de a guverna așa cum mi l-am dorit de la toți cei care au guvernat țara până acum. Un mod de a guverna de care România are nevoie nu numai ca să se dezvolte, dar și pentru ca românii să recâștige încrederea într-un stat care acționează pentru ei, nu împotriva lor.

Pentru asta am acceptat mandatul de premier într-un guvern independent. Și sunt pregătit să mă angajez și să-mi asum o nouă guvernare pentru continuarea unui astfel de mod de a administra interesul public”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.