Scandal uriaș: Mitropolitul Ardealului promite sprijin PSD!

4

România liberă a publicat o înregistrare audio în care se aude vocea unui bărbat care povesteşte că ar fi discutat cu mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, prelatul spunând că va convinge enoriaşii să voteze cu PSD. Vocea care se aude îi este atribuită deputatului PSD de Hunedoara Laurenţiu Nistor, candidat pentru un nou mandat. Acesta a recunoscut că a vorbit cu mitropolitul Streza, dar nu despre vot, şi afirmă că vocea înregistrată seamănă cu a lui, dar nu e el.

Bărbatul înregistrat spune că s-a întâlnit la Mănăstirea Prislop cu mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, care i-ar fi spus că PSD este „singurul partid care mai poate salva România” şi că va discuta cu preoții să îi îndemne pe enoriaşi să voteze pentru social-democrați.

„Când i-am spus lui Înalt Preasfințitul că dacă nu suntem atenți, România asta se va duce într-o parte, din care nu știi dacă ca mai putea fi readusă cândva, mi-a zis: „aveți dreptate, dar dacă vreți să mai continuăm despre politică, să îmi spuneți din ce partid faceți parte”. Am rămas chiar surprins. I-am spus că din PSD fac parte din 1990 până acum. M-a pupat și mi-a zis: „sunteți singurul partid care mai puteți salva România și eu o să le spun la toți colegii mei să vorbească cu oamenii, să îi îndemnăm să voteze cu PSD și ALDE””, se aude în înregistrare.

România liberă scrie că vocea i-ar aparţine deputatului PSD de Hunedoara Laurenţiu Nistor. Contactat de ziarişti, acesta a recunoscut că s-a întâlnit cu mitropolitul Laurenţiu Streza, însă a negat că ar fi discutat politică şi că vocea îi aparţine.”Nu știu de ce seamănă vocea din înregistrare cu vocea mea. Eu m-am întâlnit la Prislop cu Laurențiu Streza, dar nu am vorbit politică”, a spus Laurenţiu Nistor, potrivit România liberă.

Deputatul are legături strânse cu cele sfinte. În 2010, Adevărul dezvăluia că Laurenţiu Nistor apare pictat pe pereţii unei biserici, alături de sfinţi. Deputatul, care a fost şi primar al comunei hunedorene Şoimuş, a contribuit la finanţarea construirii bisericii.

Citește și
4 Comentarii
 1. neagu octav spune

  Iar se agata pesedistii de biserica pentru a le face jocul murdar! Ar trebui sa le fie frica! Degeaba isi picteaza Nistor „chipul” pe peretii bisericilor! Exista un Dumnezeu care le cantareste pe toate!

 2. neagu octav spune

  Iar se agata pesedistii de biserica pentru a le face jocul murdar! Ar trebui sa le fie frica! Degeaba isi picteaza Nistor „chipul” pe peretii bisericilor! Exista un Dumnezeu care le cantareste pe toate!

 3. vladimir penescu spune

  Nistor asta nu se mai satura de minciuni si de tot felul de tertipuri marsave…ar recurge la orice metode pentru a obtine voturi. …Patetic

 4. Cristian Grigore spune

  Nimic nu ma mai mira la PSD. Au acelasi stil dintotdeauna de a face politica. Din pacate, nu am reusit sa scapam inca de fantomele comunismului… Nistor asta este politicianul clasic pesedist. Un proces cu ANI pentru ca si.a angajat rudele la cabinetul parlamentar, diploma de licenta obtinuta la vreo 50 de ani si avere facuta din afaceri cu statul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.