Zeci de angajați protestează în fața uzinei Dacia

0

Câteva zeci de muncitori ai uzinei Dacia Renault de la Mioveni protestează, vineri dimineaţă, faţă de condiţiile în care sunt transportaţi către şi dinspre locul de muncă, protestul având loc după ce în ultima perioadă mijloace de transport ale firmei care are contract cu fabrica au fost implicate în două accidente rutiere, mai mulţi muncitori fiind răniţi.

Angajaţi ai fabricii de la Mioveni care au ieşit din schimbul al treilea, dar şi colegi ai acestora care intră în primul schimb s-au adunat vineri dimineaţă în faţa uzinei, participând la un protest al cărui scop este de a atrage atenţia faţă de condiţiile de transport, au declarat  reprezentanţi ai angajaţilor, potrivit news.ro.

 Nemulţumirile oamenilor au legătură cu faptul că în utlimele săptămâni autobuze ale firmei care are contract pentru transportul muncitorilor către şi dinspre fabrica de la Mioveni au fost implicate în accidente rutiere în care mai mulţi muncitori au fost răniţi.

Cel mai recent accident s-a produs în 25 noiembrie, pe o stradă din Piteşti, unde un autobuz plin cu muncitori de la Dacia a lovit din spate un alt autobuz în care se aflau tot angajaţi ai uzinei de la Mioveni. În urma accidentului, 18 persoane au fost rănite. Muncitorii au relatat că accidentul s-a produs după ce unul dintre autobuze ar fi avut probleme la sistemul de frânare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.