Villareal-Steaua, meciul de „totul sau nimic”!

0

Meciul VILLARREAL – STEAUA, din ultima etapă a grupei L a Europa League, va fi arbitrat de germanul Manuel Grafe. VILLARREAL – STEAUA se joacă, joi, de la ora 18:00. DOLCE SPORT şi PRO TV transmit LIVE VIDEO ONLIEN STREAM meciul VILLARREAL STEAUA.

Manuel Grafe va fi ajutat de asistenţii Holger Henschel şi Mike Pickel, de asistenţii adiţionali Robert Hartmann şi Marco Fritz, precum şi de rezerva Christian Gittelmann. VILLARREAL STEAUA, partidă din etapa a 6-a, ultima, a grupei L din Europa League, se joacă, joi, de la ora 18:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT şi PRO TV.

 La partida VILLARREAL STEAUA, roş-albaştrii vor avea pe „El Madrigal” mai mulți suporteri decât au în mod normal pe Arena Națională. Se anunţă peste 6.000 de români la meciul VILLARREAL – STEAUA, care va fi LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT şi PRO TV.

Meciul VILLARREAL – STEAUA a fost declarat de risc maxim de autorităţile spaniole, din cauza numărului mare de suporteri care sunt aşteptaţi la meci. AS susţine că cei de la Comisia de Stat împotriva Violenţei, Rasismului, Xenofobiei şi Intoleranţei în Sport au decis să declare VILLARREAL – STEAUA meci de risc foarte ridicat. Membrii Comisiei au afirmat că nu au primit până acum semnale că s-ar pregăti vreun eveniment neplăcut la meciul VILLARREAL – STEAUA, însă vor să se asigure că nu vor exista incidente.

DOLCE SPORT şi PRO TV transmit, joi, de la ora 18:00, partida.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.