Cioloș le cere românilor să iasă la vot

0

Premierul Dacian Cioloş a votat, duminică, puţin după ora 9.00, în satul natal Pericei, judeţul Sălaj, împreună cu familia sa.

 „Am un mesaj important pe care vreau sa il repet in asa fel incat el sa fie bine inteles. Cel mai important in ziua de astazi este sa iasa cat mai multa lume la vot, indiferent de optiunile politice. Este important pentru ca rezultatul pe care il vom avea diseara sa fie cat mai reprezentativ.

 Astazi e ziua in care alegatorii pot sa transmita celor care vor conduce Romania cele mai importante mesaje pentru urmatorii patru ani. Intr-o democratie participativa este importanta consultarea si pe parcursul guvernarii, insa cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani sunt cei care astazi merg la vot, care dau un mandat celor care vor conduce Romania in urmatorii patru ani si care vor avea toata legitimitatea de a urmari ca mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare.

Din punctul meu de vedere este cel mai important lucru aceasta libertate de a ne putea alege reprezentantii. Avem cu totii datoria sa facem ca lucrurile sa mearga bine in tara, inainte de a ne gandi la altceva. In aceasta idee am votat si eu astazi”, a declarat Dacian Ciolos, la iesirea de la vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.