Procesul dintre Becali și CSA Steaua a început la TB!

0

Gigi Becali a anunţat acum câteva zile că procesul cu Armata se apropie de final, numai că lucrurile stau cu totul altfel.

Procesul in care CSA Steaua ii solicita lui Gigi Becali despagubiri in valoare de aproape 37 de milioane de euro a inceput la Tribunalul Bucuresti. Gigi Becali a sustinut in mod repetat in ultimele saptamani ca solicitarea va fi respinsa inca de la primul termen, dar procesul va continua. Din informatiile obtinute de ziare.com, la primul termen de judecata, Tribunalul Bucuresti a acceptat cererea facuta de juristul CSA, Florin Talpan, privind micsorarea taxei de timbru. Astfel, s-a stabilit ca CSA Steaua va trebui sa plateasca 427.100 de lei, de patru ori mai putin decat suma decisa intial.

Armata solicita despagubiri in valoare de 36.826.310 de euro din partea clubului lui Gigi Becali, dupa ce echipa de fotbal a folosit marca „Steaua” desi nu avea dreptul. FC Steaua si CSA Steaua mai au un proces si la Curtea de Apel. Armata a contestat dreptul FC Steaua de a avea acest nume, dar echipa lui Gigi Becali a castigat la Tribunalul Bucuresti.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.