Accident cumplit pe A1. Două Tir-uri s-au izbit!

ACCIDENT pe A1. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni, circulația pe sensul către Argeș al autostrăzii A1 București – Pitești se desfășoară îngreunat, după ce s-au izbit două TIR-uri. De asemenea, pe o distanţă de trei kilometri s-a circulat în coloană din cauza unor lucrări la partea carosabilă. 

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza unui eveniment rutier (un autotren care staționa pe banda de urgență a fost lovit din spate de un alt tir), circulația pe sensul către Argeș al autostrăzii A1 București – Pitești se desfășoară îngreunat în zona kilometrului 50, luni la prânz.

 Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar traficul se desfășoară pe a doua bandă de rulare, anunţă Centrul INFOTRAFIC.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza executării unor lucrări la carosabil, traficul rutier pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești se desfășoară îngreunat, în coloană în zona kilometrului 11 (Ciorogârla, județul Ilfov). Lucrările, care vor dura până în jurul orei 16.30, se execută pe banda de urgență și pe prima bandă.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.

Între kilometrii 11 și 14, circulația rutieră se desfășoară în coloană.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.