Becali avertizează Steaua lui Lăcătuș

0

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că va sprijini adversarele echipei de fotbal a CSA Steaua în momentul în care aceasta va ajunge în ligile a III-a şi a II-a, pentru a împiedica formaţia armatei să ajungă în primul eşalon fotbalistic.

„Sunt puţin uimit, pentru că eu spuneam despre Lăcătuş că are un suflet curat, un om foarte bun, faţă de ceilalţi oameni din jurul meu. Pe Lăcătuş l-am considerat un om de mare calitate, un om cu suflet nobil, cu suflet de copil, frumos. Dar a făcut aluzii la mine, că ce credea, că n-avem bani, uite că o să plătim suta de mii. Nu trebuia să facă aluzii de genul ăsta.

 În viaţă nu-ţi dai seama de oameni şi după aia ai surprize. E bun proiectul lor, să-l facă, dar cum s-a exprimat, adică o să plătim, adică a mers mai departe, că o să plătească ei ăia o sută de mii, taxa de timbru. Dar vă spun aşa, ca să vadă ei ce valoare au ei. Uite ce o să-i fac eu lui Lăcătuş! Nu cu duşmănie, spun ce fac. Ei când o să ajungă în Liga a III-a, ei nu vor promova. Ei când o să ajungă în Liga a II-a, ei nu vor promova niciodată. Că o să se lupte cu mine în Liga a III-a. Să se lupte cu mine, să vedem dacă promovează! Înregistraţi asta şi ţineţi minte, peste vreo 3-4 ani, când o să fie!

O să vedeţi cum o să se chinuie ca peştele pe uscat în Liga a III-a. Să zicem că-i las să se ducă şi în Liga a II-a, dar din Liga a II-a nu-i mai las, iar o să stea 3-4 ani în Liga a II-a. O să-i ţin vreo 3-4-5 ani în Liga a III-a şi vreo 3-4-5- ani în Liga a II-a. Dacă plătesc taxa de timbru o să piardă bani. N-am nicio emoţie”, a declarat Becali, la Sport.ro.

Marius Lăcătuş a fost prezentat, miercuri, în funcţia de director sportiv al nou-înfiinţata secţie de fotbal a CSA Steaua. Echipa de seniori a grupării armatei va fi înscrisă în Liga a IV-a în sezonul 2017-2018 şi are ca obiectiv promovarea în Liga I în sezonul 2020-2021.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.