Clotilde Armand face un apel la unitate în USR

0

Clotilde Armand a vorbit despre cum se iau deciziile în USR, după ce soțul său a acuzat că în partid s-a dus o campanie împotriva lui Clotilde.

Clotilde Armand a reacţionat într-o înregistrare pe Facebook la disputa apărută în partid după ce soţul ei, Sergiu Moroianu, a acuzat echipa de campanie de abuzuri şi greşeli. Ea afirmă că echipa de campanie a fost nevoită să ia decizii rapide, nu neapărat într-un mod extrem de democratic, dar că USR trebuie să rămână unit şi să uite de orgolii şi de probleme, relatează Romaniatv.net.

„Avem aşteptări foarte mari faţă de Uniunea Salvaţi România, partidul nostru. Aşteptări de transparenţă, de democraţie. Totuşi, am reuşit foarte mult împreună, ar trebui să fim mândri de ce am făcut. E adevărat că a fost o campanie dificilă. Echipa de campanie a fost nevoită să ia nişte decizii rapide şi nu neapărat într-un mod extrem de democratic, cum am fi vrut”, spune Clotilde Armand.

Ea consideră însă că acum este nevoie de energia tuturor, pentru ca USR să îşi atingă obiectivele legate de lupta anticorpţie, pentru depolitizare, motiv pentru care trebuie uitate orgoliile, iar partidul să rămână unit.
„Lupta va fi grea, iar ce ne adună împreună rămâne ceva extrem de important: lupta împotriva corupţiei, lupta pentru competenţă, lupta pentru democraţie, lupta pentru debirocratizare, pentru depolitizare, astea sunt lucurile pentru care luptăm. Trebuie să uităm de orgolii, de problemele pe care le-am avut. Vom face progrese pentru transparenţă, pentru democraţie, vom fi la nivelul aşteptat de noi toţi. Vrem să fim un partid extraordinar. Şi vom fi! Trebuie să construim asta împreună. Dar pentru asta trebuie să rămânem împreună, uniţii”, a declarat Clotilde Armand, precizând că acesta este angajamentul ei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.