Orban dă cărțile pe față în PNL

Share:

Deputatul PNL Ludovic Orban a scris, pe pagina personală de Facebook, că „foarte multe prostii făcute de conducerea PNL” au putut fi impuse ca decizii în partid tocmai pentru că au fost prezentate în mod fals ca reprezentând voința președintelui Klaus Iohannis.

„LUMINA NU VINE DE LA COTROCENI
Foarte multe prostii facute de conducerea PNL au putut fi impuse ca decizii in partid fiind prezentate in mod fals ca reprezentand vointa presedintelui. In realitate, sunt convins ca Iohannis nu a stiut de cele mai multe dintre ele. Foarte multi lideri au incercat si incearca in continuare sa se legitimeze prin usa deschisa pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost facute ca venind dinspre palat.
Este momentul sa intelegem ca renasterea PNL nu poate veni de la cei care se prezinta in mod fals ca fiind favoriitii presedintelui. Renasterea PNL nu poate veni decat din coborarea cu picioarele pe pamant, din intoarcerea cu fata la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea vointei reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursa a legitimitatii increderea membrilor de la baza PNL si increderea cetatenilor romani.
Altfel vom face rau si PNL si lui Klaus Iohannis”, a scris Orban, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.