Băsescu desființează programul de guvernare al PSD

Share:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat, sâmbătă, că România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, el apreciind că „visul” liderului PSD, Liviu Dragnea, de a-l pune în aplicare, ca premier, „prefigurează dezastrul”.

„Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul. În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat, în aplicare, pe iluzia că, reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui”, a scris Băsescu pe Facebook.

 El a adăugat că formaţiunile politice care nu au câştigat alegerile, dar au reprezentare parlamentară, au obligaţia de a-şi corela eforturile şi de a face o opoziţie eficientă pentru a preveni „dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea”.

Băsescu a menţionat că PMP se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării, cu sau fără aliaţi politici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.