Nou director general la Administrația Spitalelor București

0

Răzvan Ionuţ Niţu, fost inspector ANAF, este noul director general interimar al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), a anunţat, vineri, Primăria Capitalei.

Răzvan Niţu are 33 de ani şi este fost inspector ANAF, licenţiat în ştiinţe economico-financiare şi bănci, scrie News.ro.

Toate posturile de conducere ale ASSMB au fost scoase, de vineri, la concurs, potrivit reprezentanţilor primăriei.

Conducerea interimară a ASSMB şi-a încetat, joi, activitatea. Întreaga conducere a ASSMB va fi angajată prin concurs, conform legii. Noul director general interimar va gestiona activitatea ASSMB până la finalizarea concursurilor, conform legii, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Fostul director interimar, Eduard Armeanu, şi-a încetat activitatea joi din funcţia pe care o ocupa la ASSMB. Acesta a ocupat funcţia de director interimar al ASSMB după ce Emanuel Butnariu, fostul director interimar, şi-a luat concediu pentru a candida la alegerile parlamentare pentru un loc la Senat.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Răzvan Niţu are un teren extravilan în Prahova, Ocina de jos, de 2.118 metri pătraţi, cumpărat în 2011, şi un apartament în Bucureşti, de 26 de metri pătraţi, achiziţionat în 2012. De asemenea, mai deţine şi o Toyota-Yaris din 2009.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.