Haos și demisii la vârful PNL Maramureș

0

Preşedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, a anunţat, sâmbătă, că a demisionat din această funcţie, precum şi din conducerea PNL Maramureş, el arătând că, urmare a demisiilor mai multor membri ai BPJ, survenite rezultatului alegerilor, conducerea PNL Maramureş este dizolvată.

Alături de primari, consilieri judeţeni şi de numeroşi membri ai Biroului Permanent Judeţean, în urma rezultatelor acestor alegeri, am demisionat astăzi din conducerea PNL Maramureş. De asemenea, mi-am dat demisia şi din funcţia de preşedinte al PNL Baia Mare. În acest moment, conducerea PNL Maramureş este dizolvată, iar la nivel naţional, după ce se va lua act de aceste demisii în bloc, se va numi o nouă conducere interimară, a cărei principală sarcină va fi organizarea alegerilor interne din organizaţia noastră”, a anunţat Ionel Bogdan pe Facebook, relatează Romaniatv.net.

El a arătat că preşedintele interimar al filialei PNL Maramureş, Mircea Dolha, nu şi-a dat demisia în şedinţa BPJ.

„Din păcate, preşedintele interimar Mircea Dolha nu şi-a asumat reponsabilitatea pentru rezultatele dezastruoase înregistrate de PNL Maramureş la aceste alegeri şi prin urmare nu şi-a dat demisia, părăsind în grabă şedinţa BPJ”, a adăugat Ionel Bogdan.

Într-o postare din 15 decembrie, Ionel Bogdan susţinea că este „stupefiat” de rezultatul final al alegerilor în Maramureş. „Oare o fi bine că suntem la egalitate de mandate cu UDMR si USR, ori e bine pentru PNL Maramureş că PSD are patru şi PMP trei mandate?! Eu cred ca nu şi, de aceea consider, că e nevoie de schimbarea conducerii PNL Maramureş”, menţiona liberalul în 15 decembrie.

Conform BEC, în judeţul Maramureş, la Camera Deputaţilor, PNL a obţinut 1 mandat, PMP – 1 mandat, PSD – 3 mandate, UDMR – 1 mandat, USR -1 mandat. La Senat, PMP a obţinut 2 mandate şi PSD – 1 mandat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.