Scandal: Șumudică, amendat drastic de Astra!

0

Marius Şumudică, antrenorul care a cucerit titlul cu Astra şi a dus echipa în primăvara europeană, a fost amendat de club cu 40.000 de euro, unul dintre motive fiind acela că a scandat împotriva rivalei Steaua.

Astra propune sancţionarea lui Marius Şumudică, din punct de vedere financiar, cu 40.000 de euro, adică 25% din salariul anual. Într-un referat semnat de Consiliul Director,antrenorului i se reproşează mai multe lucruri, printre care şi faptul că după meciul cu AS  Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în „16”-imile de finală ale Europa League, a scandat trivialităţi la adresa rivalei Steaua, lucru e văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu, relatează Romaniatv.net.

Petre Buduru şi ceilalţi subalterni ai lui Ioan Niculae i-au mai imputat lui Marius Şumudică inclusiv declaraţiile făcute după acea remiză cu AS Roma. Antrenorul a avut câteva aluzii la adresa patronului, de genul „e prea mare el pentru a putea să discut cu el”. Mai mult, i se reproşează faptul că a minimalizat efortul jucătorilor şi al clubului în obţinerea banilor care au fost încasaţi în 2016, Şumudică declarând că „am adus Astrei 15 milioane de euro”.

O frază din referatul semnat de şefii Astrei sună în felul următor: „De fapt, meritul pentru calificarea în primăvara europeană nu e al lui Şumudică, ci al echipei din Cehia, cea care a reuşit să o încurce pe Austria Viena, în ultimul meci”.

Sancţiunea de 25% din contract va fi înaintată zilele următoare, pentru a fi ratificată, către Comisia de Disciplină a FRF.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.