Gorghiu nu vrea să fie liderul senatorilor PNL

0

Alina Gorghiu a declarat că momentan nu îşi mai doreşte nicio funcţie în cadrul Partidului Naţional Liberal. Ea a mai spus că o soluţie activă pentru partid este Crin Antonescu. 

„Niciodata nu am incetat sa cred ca Antonescu poate fi solutia activa in PNL. Ce se va intampla la congres vom vedea, cred in competitie, mi-ar parea rau sa vad ca avem doar unul sau doi competitori ca avem oameni, daca vrea in competitie m-as bucura sa o facaţ”, a spus Alina Gorghiu, relatează Romaniatv.net.

Fostul preşedinte al PNL, senatorul Alina Gorghiu, a mai declarat, marţi, la Parlament, că nu va accepta funcţia de lider al grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal din Senat, afirmând că e momentul să facă un pas în spate şi să vădă unde este nevoie de ea în interiorul formaţiunii politice>

”Eu m-am simţit boboc de senator. După două mandate la Cameră, pentru mine e o experienţă nouă la Senat. Domnul Dănăilă a avut discursul de început de sesiune. Suntem un grup format din foarte mulţi parlamentari noi. Le urez tuturor succes. Chiar dacă suntem mai puţini ca cei din majoritate, sunt convinsă că vom fi un grup dinamic. Sunt plină de gânduri bune ”, a declarat Alina Gorghiu.

Ea a precizat că nu va accepta poziţia de lider al grupului parlamentar al PNL din Senat.

”În acest moment, cred că sunt alţii în măsură să gestioneze mai bine decât mine şi grupul şi funcţiile din Biroul (permanent – n.r.) al Senatului. Eu cred că pot să dau semnalul că sunt alături de partid fără să fie necesar să am vreo funcţie. Le mulţumesc celor care au încredere în mine şi mi-au propus funcţii în cadrul grupului sau în biroul Senatului, dar e momentul să fac un pas în spate şi să văd unde, ce, cum şi când e nevoie de o construcţie cu mine în interior, dar cu alţi oameni care acum sunt mai bine veniţi ca mine în orice funcţie”, a spus Gorghiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.