Accident grav la ieșirea din Buzău

0

Traficul rutier pe DN 2B Buzău – Brăila este întrerupt total, joi seară, la ieşirea din municipiul Buzău, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o căruţă încărcată cu lemne. Două persoane din maşină au fost rănite, iar căruţaşul, care a sărit din atelaj în momentul producerii accidentului, s-a ales cu un picior fracturat. Cozile de maşini formate se întind pe câţiva kilometri.

Din primele date ale poliţiştilor rutieri reiese că joi seară, pe DN 2B Buzău – Brăila, la ieşirea din municipiul Buzău, un autoturism a lovit o căruţă încărcată cu lemne care s-au împrăştiat pe şosea.

În urma accidentului, căruţa a fost distrusă în totalitate, iar căruţaşul, care a reuşit să sară din atelaj, s-a ales cu un picior fracturat. De asemenea, două persoane aflate în autoturism au suferit răni uşoare.

La faţa locului, au sosit două ambulanţe, care acordă îngrijiri medicale răniţilor.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 2B Buzău – Brăila este întrerupt total, cozile de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri. Traficul va rămâne blocat până când poliţiştii vor finaliza cercetările la faţa locului.

În urma testării cu alcooltestul, poliţiştii au constatat că bărbatul din căruţă consumase alcool, având 0,39 mg/l.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.