Lăcătuș, după ce Becali pierde numele Steaua

Share:

Marius Lacatus, directorul tehnic al echipei de fotbal din cadrul CSA Steaua, a comentat decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a stabilit ca gruparea lui Gigi Becali nu are dreptul sa foloseasca numele „Steaua Bucuresti”.

Marius Lacatus a declarat ca aceasta este o veste buna, intrucat intre cele doua echipe nu vor mai exista confuzii.

 „Pentru noi este cu atat mai bine. Nu vor mai exista interpretari, va exista o singura echipa Steaua, cea a Armatei. Lucrurile vor fi clare. Ne bucuram pentru decizia care s-a luat. Cei care s-au ocupat cu acest proces din partea CSA inseamna ca au avut dreptate. Este o lovitura greu de suportat pentru Gigi Becali. Insa acum suntem obligati sa facem performanta, sa aducem rapid echipa Armatei intr-o liga superioara”, a spus Marius Lacatus pentru Fanatik.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca echipa lui Gigi Becali nu are dreptul sa foloseasca numele „FC Steaua Bucuresti”. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca decizia va deveni definitiva si, implicit, executorie, Steaua lui Becali si-ar putea schimba numele in „FCSB”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.