Două echipe din Liga I scapă de depunctare

0

Marius Mitran, directorul de imagine-comunicare al LPF, a anunțat că ACS Poli Timișoara și Gaz Metan vor scăpa de depunctare. Mai mult, toate echipele care au fost depunctate vor avea parte de o surpriză în play-off.

„Depunctările vor fi înjumătăţite în play-off și play-out. Dacă tot am manifestat intenţia, prin noul sistem, că distanţele să se micşoreze în play-off şi play-out, e normal că aceste distanţe să rămână mai mici între echipe prin această împărţire. Gaz Metan, din datele pe care le avem noi, are toate şansele să scape de depunctare. Echipa din Bulgaria căreia avea să îi plătească datoria nu mai există. Ei nu aveau unde să plătească, clubul nu mai există. Celelalte două echipe, Pandurii şi ASA, vor fi depunctate. Acolo lucrurile sunt limpezi”, a spus Marius Mitran.

„Timsioara, 6 puncte de penalizare pentru datorii. Dar 8 puncte sunt pentru că nu a îndeplinit baremul sezonul trecut pentru o echipa care retrogradă în Liga a 2-a. Dar ei, practic, nu au retrogradat. Timişoara are şanse mari să îşi câştige aceste 8 puncte la TAS. Verdictul se va da în această iarnă”, a mai spus Marius Mitran.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.