Trump își completează echipa de la Casa Albă

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a numit-o, joi, consilier prezidențial pe șefa campaniei sale, Kellyanne Conway, transmite EFE.

„A fost o consilieră de încredere și un strateg care a jucat un rol crucial în victoria mea. Este o apărătoare neobosită și tenace a agendei mele și știe de o manieră incredibilă cum să comunice cu eficacitate mesajul nostru”, a precizat Trump, într-un comunicat de anunț, potrivit Agerpres.

Conway, 49 de ani, va fi una dintre femeile cele mai puternice de la Casa Albă, după ce a făcut istorie ca prima șefă de campanie câștigătoare a unor alegeri în SUA, notează EFE.

Ca și consilier prezidențial, Conway „va continua rolul său de consilieră apropiată” a lui Trump și va lucra împreună cu restul echipei de încredere a magnatului „pentru a comunica și pune în aplicare prioritățile și acțiunile legislative ale Guvernului”, a explicat joi echipa de tranziție.

Ea a spus în mai multe ocazii că ar prefera un rol de consilier extern Casei Albe, dar, într-un final, Donald Trump a convins-o să accepte un birou în Aripa Vest.

„Este foarte dificil să-i spui nu, (Trump) este foarte convingător”, a comentat Conway, la MSNBC.

Unul dintre motivele pentru care ezita să se alăture administrației Trump ținea de aspecte personale, trebuind să se mute din New Jersey la Washington cu cei patru copii și soțul său, pentru a exercita o funcție de maximă exigență și enormă presiune.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.