USR și PNL critică nominalizarea lui Grindeanu

0

Deputatul USR Cristian Ghinea consideră că noua propunere a PSD pentru funcția de premier – Sorin Grindeanu – reprezintă o „nouă mască palidă” a președintelui social-democrat, Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea vine cu o nouă mască palidă a sa. Vom avea două guverne — unul Dragnea, altul Grindeanu—, amândouă disfuncționale. Ministerele din România oricum tind să acționeze fiecare de capul său. Acum vor face joc de glezne între cei doi șefi ai guvernelor paralele”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, Cristian Ghinea.

La rândul său, președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie prim-ministru este o soluție de avarie, temporară

”Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului. După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna România pe persoană fizică, prin interpuși, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eșecul major înregistrat în ultimele zile. PSD a optat astfel pentru o soluție de avarie, temporară, după respingerea dură a soluției inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului-ministru”, a scris miercuri Turcan pe Facebook.

În opinia acesteia, „jocurile interne din PSD stau la baza noii propuneri și nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficiență și transparență”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.