Gică Popescu îl vrea pe Hagi șef la FRF din 2018

0

Generaţia de Aur a fotbalului românesc strânge rândurile cu un an înainte de alegerile FRF, iar mulţi dintre cei care au scris istorie sub tricolor în anii ’90 speră că fotbalul românesc va fi condus de altcineva decât Răzvan Burleanu, din 2018.

Fost candidat la preşedinţia FRF, Gică Popescu spune că cel mai potrivit candidat ar fi chiar Gheorghe Hagi, care a demonstrat prin realizările de la Viitorul că e omul capabil să readucă fotbalul românesc pe linia de plutire, scrie prosport.ro. Popescu recunoaşte însă că dorinţa sa are mici şanse să se realizeze, deoarece Hagi nu îşi doreşte să candideze.

Totuşi, „Baciul” îi transmite lui Hagi că ar trebui să-şi „propună traget-uri mai importante”, şi să încerce să-şi lege numele şi de un proiect mai important decât cel al academiei sale de fotbal.

„Hagi ar fi singurul dintre noi care ar putea să facă lucrul acesta: să conducă fotbalul românesc. Am mai spus-o, singura persoană pe care eu aş susţine-o la preşedinţia FRF ar fi Gică. Ştiu cât de mult fotbal cunoaşte, dar o dovedeşte şi prin ce face la Viitorul […] Numai că el nu doreşte lucrul ăsta (n.r. să prea şefia FRF).

Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel. Nu o să stea toată viaţa să antreneze la Viitorul. Normal trebuie să îşi propună şi alte target-uri mai importante. Ştie atât de mult fotbal încât ar fi păcat să stea toată viaţa la Viitorul”, a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.