Chivu, propus pentru șefia FRF

0

Scandalurile din ultimul an au deschis tot mai des discuția despre posibilul înlocuitor al lui Răzvan Burleanu la șefia FRF! 

Toată lumea vrea un preşedinte venit din fotbal. Se vorbește tot mai despre despre o schimbare în fruntea fotbalului românesc. Gică Popescu a fost primul nume rostit, dar fostul căpitan al Barcelonei l-a indicat pe Gică Hagi. Ciprian Marica a fost un alt nume propus, dar lipsa de experienţă managerială l-a scos din cărţi.

Cristi Chivu este ultima propunere pentru înlocuirea lui Răzvan Burleanu, al cărui mandat va expira în 2018. Foşti colegi de-ai săi sau chiar conducători încearcă să-l convinsă pe fostul căpitan al tricolorilor să preia conducerea FRF. Schimbarea depinde însă în mare măsură şi de parcursul tricolorilor. România va încheia campania de calificare în Cupa Mondială 2018.

După disputarea meciurilor programate în 2016, tricolorii se află pe locul 4 într-una dintre grupele din zona europeană a preliminariilor, la cinci puncte în urma Poloniei, liderul seriei, și la două puncte în spatele Muntenegrului, formația de pe poziția secundă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.